Rátgéber Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Kiemelt partnerünk a pécsi székhelyű Rátgéber Kosárlabda Akadémia, amely edzőcsarnokában a csapatok három, egymással párhuzamos kosárlabdapályát használhatnak egyszerre edzésekre, míg a központi pálya NB I. A-s és nemzetközi mérkőzések megrendezésére is alkalmas. A csarnokban felszerelt KINEXON teljesítménymonitoring rendszer, valamint az RSPCT dobáspontosságot mérő optikai szenzor segíti az edzők munkáját a sportolók teljesítményének nyomonkövetésében.

A csarnok mellett, különálló épületben létesülő rekreációs, rehabilitációs és regenerációs központban kiváló szakemberek biztosítják a sportemberek feljlődését, regenerációját és rehabilitációját számos eszközzel, többek között Vald Performance,AlterG, Mectronic, Globus, Oxyhealth eszközök.

Referencia Referencia Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia

NEKA

A Nemzeti Kézilabda Akadémia 2013. július 28-án nyitotta meg kapujait Balatonbogláron. Az akadémia célja, hogy a nemzetközi sporttudományos alapokon nyugvó szakmai munkára, a legmagasabb szintű versenyeztetésre és a személyiségfejlesztésre helyezi a fókuszt. A 3500 nm alapterületű NEKA Sportcsarnokban egymás mellett három 20x40 méteres kézilabdapálya kapott helyet, így egy időben több mérkőzés vagy edzés is megtartható. A terek egybenyithatók, ezáltal a hely nemzetközi mérkőzések megrendezésére is alkalmas. Az élőfüves labdarúgópályát körbe vevő 350 méteres futókör, szabadtéri kondicionáló park és propriocepciós eszközpark áll rendelkezésre. 2021-ben elkészült a Diagnosztikai Központ, amely nagy mértékben segíti a NEKA-n dolgozó szakemberek munkáját.


forrás: NEKA

Referencia Referencia Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia
Referencia

Pick Szeged

A kompexum az EHF (Európai Kézilabda Szövetség) előírása alapján készült, amely 1500 fő befogadóképességű edzőcsarnok NB I-es bajnokik lebonyolítására is alkalmas, sőt, a kisebbik csarnokban további két edzőpálya is kialakítható. A komplexumban található a szegediek akadémiájának, ahol 25–30 középiskolás sportoló befogadására bentlakásos kollégium jött létre.

Veszprém Handball

A Veszprém KC az egyik legsikeresebb csapat az országban. A három magyar klub egyike, amely már nyert európai nagy trófeát.

A kézilabda klub otthona a Veszprém Arena, ahol rendszeresen fogadják Európa legjobb csapatait.

Eszközparkunk segíti a sportolók felkészülését és monitorozását, valamint rehabilitációját egyaránt.

Referencia Referencia
Referencia
Referencia

Békéscsabai Röplabda Sportegyesület

Debreceni VSC

Ferencvárosi Torna Club

Győri ETO

Kisvárda FC


Kovács Katalin Nemzeti Kajak-kenu Akadámia

Országos Sportegészségügyi Intézet

Puskás Akadémia

Tagore Medical Center

Referenciák
references references references references references references references references references

Kapcsolat

email
info@tsomedical.com
place
TSO Medical Hungary Kft.
1118 Budapest
Villányi út 97.